ALLIHOPA!!

SKITGUBBAR E VI ALLIHOPA ALLIHOPA ALLIHOPA, SKITGUBBAR E VI ALLIHOPA ALLIHOPA TRALALLLA
BROR MED O FAR MED BROR MED O FAR MED..
SKITGUBBAR E VI ALLIHOPA
..
o jag har hört att i militären e alla skitgubbar, STORA skitgubbar
det har bror sagt

SKITGUBBAR E VI ALLIHOPA.. TRALLLAALLALLAALALAA



EgoEGOEGOEGOGUBBE

NU får han va med igen! skitgubbarnas skitgubbe EGO!!!
Jag målade en tavla en gång, med en stor fin fjäril i mitten, han hade kladdat en halvtydlig bro i bakgrunden i försej...
Här om dan så sålde han tavlan för 700 dollar till en amerikansk tant som var o åt på hans restaurang. Självklart tar han åt sig hela äran själv, blA BLA bla... Tanten var så förtjust i de n fina fjärilen på tavlan... så hon vill bara ha den, o vilken bra konstnär, Giuliano!" SKITGUBBE!!
Sen berättar att han till mig att han sålt tavlan, o erbjuder mig 50 dollar! Va!!! 50 dollar!!! 
efter en diskusion lyckas jag få 100 dollar... sedan 150, sen 200 o tillslut 250 dollar, men vilken SKITGUBBE!! han tycker ändå att han själv har gjort så gott som hela tavlan eftersom han påstår att idén att måla en fjäril var hans... men det är inte ens sant o, o han kan inte ens måla, hade han haft bara idén hade han inte ens lyckats!!
Inte nog med det, att han ens talade om för mig att han sålt tavlan o ville erbjuda mig 50 dollar var tydligen en hemskt godhjärtad handling enligt honom själv 
Han sa: " Jag kunde ha varit tyst, o inte berättat nått, men det gjorde jag, tänk vilken god man jag är!"  o verkligen kände sig så stolt o ödmjuk... HIMLA TJUV! säger jag!
SKITGUBBE SKITGUBBE SKITGUBBE!!!



i Florens

(närbild)

så här många skitgubbar finns det i florens:
(bara de allra värsta e medräknade, annars fick de inte plats)




INTE MYCKET SKITGUBBAR HÄR INTE!

Har under en laaang lang tid nu inte lyckats upptacka nagot SkitGubberi alls, sa istallet for SKITGUBBE ger jag Er har en Riktig BAJSGUBBE!


Damir Bajs

Minister of Turism

KAN INTE HAN FLYTTA TILL SVERIGE !!

Han ar Kroat forresten.


RSS 2.0